Традиційний з’їзд церков УВЦХЄВ у церкві ЄХВ "Вічне Євангеліє"

Кожного року, в період святкування Великодня, церкви, які входять до союзу Української Вільної Церкви Християн Євангельської Віри, з’їжджаються в невеличке місто Глеваха, до церкви ЄХВ «Вічне Євангеліє». Зранку проходить служіння, де кожна з присутніх церков готує виступ до присутніх.

Цей рік не був виключенням. Брати та сестри помісної церкви привітно зустріли гостей. Ранкове служіння відкрила церква «Вічне Євангеліє», яка і приймала гостей. Пастор церкви, Паюсов Сергій Володимирович, привітав усіх присутніх та здійснив молитву за служіння, а група прославлення помісної церкви заспівала псалми Богу.

Продовжив служіння пастор Християнської церкви Іван Троян, який говорив про духовні благословення, які дав нам Господь: «Бог звільнив мене і усіх вас. Він дав нам свободу від гріха, і ми уже маємо вічне життя. Але, будучи на цій землі, нам потрібно ще бути обережними і обачними».

Пастор церкви «Голгофа», Євгеній Дмитрієвський, у своєму слові звернув увагу на те,  що воскресіння Ісуса Христа – це наше відродження, і без воскресіння воно було б неможливим для нас.

Традиційний з’їзд церков УВЦХЄВ у церкві ЄХВ "Вічне Євангеліє"

Також звертався до присутніх і пастор церкви «Альфа і Омега», Іван Бакунець. Він нагадав усім про важливість вибору правильної дороги в житті. Спираючись на Євангеліє від Івана 14:6, він говорив, що усе життя і правда – в Ісусі, і що Він є єдиною дорогою до Бога Отця.

На завершення служіння пастор церкви «Благодать» Дмитро Булах говорив про останні слова Ісуса Христа із книги Откровіння 1:10-18. Він нагадав усім присутнім, що Ісус є владним Богом, у Якого є доручення для нас. Також пастор нагадав усім про важливість смерті і воскресіння Ісуса: «Смерть Христа – це хрест, який лишився пустим. Це Його найбільший дарунок людям. Його смерть почала наше життя. Його смерть стала вінцем, завершенням Його роботи. Ісус Христос скуштував смерть за кожну людину, спробував смак сорому за всі гріхи кожної людини. В Бога немає розуміння – великий гріх чи малий. Усяка неправда є гріх. І Ісус зійшов на хрест, щоб віддати Своє життя за нас добровільно. І Його смерть не була кінцем, Він є Тим, Котрий вказує нам свій шлях веде нас. І завдяки Його силі ми тут».

Традиційний з’їзд церков УВЦХЄВ у церкві ЄХВ "Вічне Євангеліє"

Братам та сестрам  був підготований обід, де кожен зміг поспілкуватися та познайомитись. Після обіду можна було продовжити спілкування за грою в волейбол та прогулянками по місту.

Безмежно дякуємо Господу за даровані традиції, які об’єднують різних людей, що люблять Його.

Більше фото ви можете побачити тут.