Свято Дня Біблії в Євангельській церкві «Благодать»

День Біблії Євангельська церква "Благодать" святкує кожен рік. Служіння 24 листопада проходило святково. Служителі нагадують про цінність Божого дарунка - Біблії. Біблія - це особлива Книга, яка знайома всім. Навіть тим, хто її не читає. Текст її особливий, та для кожного читача Біблія залишається неосяжною.

Цього ранку група прославлення та хори підготуватись особливим чином. Хори підготували нові пісні. Та найбільше цього року попрацювали діти. Були підготовані багато виступів, які прославили та донести усім, яка важлива для кожного Книга Біблія.

Свято Дня Біблії в Євангельській церкві «Благодать»

Також цього дня до церкви завітав брат Юрій, представник Українського Біблійного Товариства, який розповідав про ту роботу, яку проводять Біблійні товариства по всьому світу задля поширення Божого Слова, щоб воно було доступним кожній людині на її рідній мові. Також він поділився новим проектом Українського Біблійного Товариства – видавництво Біблій для неблагополучних сімей.

Благослови нас Господи цінувати Біблію кожного дня та нехай якомога більше людей читає Біблію, та через неї відкриває серця до Тебе.

Більше фото можна переглянути тут.