Cвято Трійці в Євангельській церкві «Благодать»

27 травня проходило  святкове богослужіння, присвячене святу Трійці. Трійця – це свято сходження Святого Духа і утворення Церкви.  В це свято група прославлення та хори особливо підготувались та прославили Господа. Служіння супроводжувалося підготованими виступами дітей на сцені.

Cвято Трійці в Євангельській церкві «Благодать»

Цей день для Недільної школи Євангельської церкви «Благодать» також був особливим. Кінець начального року в Недільній школі став часом підсумків та нагород. Недільна школа не складається лише з  дітей та вчителів, це родинне служіння. Тому 27 травня батьки, що рік невпинно дбали про духовне зростання дитини та були постійними у відвідуванні Біблійних уроків, отримали подяки від пастора. Програма на цьому не закінчилась. Діти, що старанно рік навчались та активно приймали участь у програмі "Біжи, щоб отримати", мали змогу на ярмарку обрати те, що їм подобалось. Для цього вони обмінювали зароблені бали на гарні подарунки. У програмі прийняли участь 64 дитини. Слава Богу!

Cвято Трійці в Євангельській церкві «Благодать»

Щороку Недільна школа закінчує учбовий рік випуском 7 класу. Цього року випускники підготували виступ, в якому говорили про те, які цінності є важливими, а які ні. На кожного випускника, а їх було 5, очікував документ, який підтверджує, що вони закінчили навчання в Недільній школі. Кожен випускник у подарунок отримав годинник, як нагадування, що час невпинно минає, і потрібно бути пильними та використовувати подароване Богом життя на добре та корисне. Своє свято випускники відзначили зі своїми вчителями а групою "Пізнання" та дружньому пікніку.  На цьому робота Недільної школи не закінчується. Славимо Бога за Його щедроти у служінні дітям.

Більше фото ви можете побачити тут.