Євангельську церкву «Благодать» відвідав брат із Америки

Вечірнє богослужіння по середам несе благословення в життя кожного, хто має можливість бути присутнім на ньому. 25 квітня Євангельська церква «Благодать» приймала брата Ларрі Меддокса, служителя Першої баптистської церкви міста Джорджтаун, що в Техасі.

У своїй проповіді брат Ларрі говорив про надію в житті християнина. «Саме надія укріплює і підтримує наше життя. І надія впливає на кожен аспект нашого життя. Надія укріплює наші емоції, вона стимулює наш розум. Вона приносить такі речі, як натхнення. Вона укріплює нашу волю. Надія робить нас сильними, стійкими, визначеними. І надія розвивається, зростає впродовж нашого життєвого шляху».

Також проповідник виділив чотири основні ступені розвитку надії:

1. Страждання. Сам Ісус говорить, що у цьому світі у нас буде скорбота, тому всі ми іноді переживаємо скорботні часи. Але метою страждань не є зруйнувати нас, але укріпити і розвинути. Без страждань ми не зростаємо як християни;

2. Терпіння. Апостол Павло говорить, що від скорботи з’являється терпіння. Терпіння – це наша властивість, коли ми можемо зносити, витримувати випробування в очікуванні чого-небудь. Терпіння дає нам змогу не здаватися у скорботах;

3. Досвідченість, характер. Терпіння приносить досвідченість. А досвідченість – риса нашого характеру. Характер потребує чесності, прозорості, цілісності, адже це те, якими ми є насправді. Тому терпіння розвиває в нас справжній характер;

4. Надія. ЦЕ результат нашого процесу життя ,який ми проходимо. Бог використовує цей процес, щоб приготувати нас для вічності. Ця надія ніколи не принесе нам розчарування. Апостол Іван говорить – нині ми є дітьми Божими, але ще не відкрито, що буде. Але ми знаємо, що, коли Ісус прийде, ми будемо такими, як Він.

По завершенні служіння усі бажаючі могли поспілкуватися з гостем та передати привіт його церкві.

Обновлено: 03 Мая 2018

Розклад служінь

Загальні служіння:

  • Неділя: 10:30 та 18:30
  • Середа: 19:00

Молодіжне служіння:

  • П'ятниця: 18:00

Повний розклад

Пряма трансляція

Контакти

Церква "Благодать"

  • Київ, пр. Правди, 96
    Тел: (044) 433 - 48 - 75
    Факс: (044) 463 - 04 - 84
    e-mail: Blagodat@ukr.net

Карта

 

Лінія довіри

  • Тел: (044) 228 - 40 - 40