До Євангельської церкви «Благодать» завітав гість із Греції

В кожному дні Господь дарує нам багато милості,всяких щедрот та особливо любить нам робити приємні сюрпризи. Саме таким сюрпризом став приїзд Ставроса Ігнатіу з Греції, де він більш ніж 30 років є пастором церкви.

За час, проведений з церквою, гість підготував проповіді на богослужіння, в яких розповідалось про віру, послух та довіру Господу в служінні Йому. Особливо проповідник звертав увагу на віру і послух як вибір. Спираючись на 8 розділ Євагелія від Матвія, у якому розповідалась історія про сотника та зцілення його слуги, брат Ставрос говорив: «Як хто-небудь може знаходитись під владою? Це рішення. Віра – це теж рішення. І питання не в тому, щоб вірувати, а щоб підкоритися. Щоразу, як ви вирішуєте підкоритися Ісусу, ви вивільняєте свою віру. І якщо ви посвячуєте своє життя Ісусу, у вас ніколи не буде проблем з вірою».

Кожен, хто мав можливість прийти на богослужіння в цей період, зміг взяти щось для себе в підготованих проповідях. Ставрос був відкритий до кожного в церкві, та, незважаючи на мовний бар’єр, зміг познайомитись із багатьма прихожанами.

Також гість завітав до Молодіжного служіння Євангельської церкви «Благодать». Брат мав можливість поділитися словом з молодими братами та сестрами. За невеликий період Ставрос зміг подружитися с молоддю церкви. Молодь провела для пастора Ставроса екскурсії, а також разом провели час на природі, зі співами для Господа, біля вогнища.

Дякувати Богу, що ми маємо можливість спілкуватися з людьми, які вірують в Нього, не тільки в межах нашої країни, а й далі. Адже всі ми, ті, хто любить Бога, в запланований Господом час, колись зустрінемось в одному місці – в Раю.

Обновлено: 27 Мая 2018

Розклад служінь

Загальні служіння:

  • Неділя: 10:30 та 18:30
  • Середа: 19:00

Молодіжне служіння:

  • П'ятниця: 18:00

Повний розклад

Пряма трансляція

Контакти

Церква "Благодать"

  • Київ, пр. Правди, 96
    Тел: (044) 433 - 48 - 75
    Факс: (044) 463 - 04 - 84
    e-mail: Blagodat@ukr.net

Карта

 

Лінія довіри

  • Тел: (044) 228 - 40 - 40