День Подяки

Великий і Дивний Бог проявляється надприродним чином у життях мільйонів людей, і все важче людству приховувати Славу Божу і явлення синів Божих. Свято поклоніння і подяки відкрито проголошує, що наш Бог живий і Його рука не скоротилася сьогодні. Тисячі людей зібралися на центральній вулиці м. Києва, щоб прославити Бога і прийняти участь у молитовному служінні за нашу країну і про порятунок Киян і гостей столиці. Як ніколи Господь проповідує на перехрестях і площах Своє Євангеліє і наповнює Духом Своїм звернуті до Нього серця.

15 вересня на Хрещатику зібралися віруючі Християни різних конфесій, що приїхали з різних міст і навіть різних країн, рухомі Духом Святим на служіння молитов за Україну і подяки Богу за чудеса, які створив Господь в їх життях. Вони відкрито свідчили про своє спасіння і про силу Духа Святого животворящого, Який живе в серцях народжених згори християн. У численних молитвах Бог розкривав волю Свою про порятунок заблудлих сердець, і в свідченнях не замовкали явлення чудес Божих у життях віруючих.

День Подяки

У цьому році на святі Подяки світ в черговий раз побачив, наскільки різнобічні люди прославляли Господа талантами, отриманими від Бога в їхніх життях. Про що свідчили Євангелізаційні заходи, конференції, презентації, спортивні заходи і навіть ігрові кімнати. Люди відкрито могли залишати свої молитовні потреби в молитовних наметах, в яких служителі різних християнських церков служили і молилися за потреби і, звичайно ж, за порятунок до життя вічного.

Добра Новина наповнювала серця,і навіть емоції переповнювали від радості поклоніння і присутності Божої Слави.

У той день на Хрещатику приєдналися до святкування сотні тисяч людей, більшістьзяких відкрито свідчили про присутність Бога в їхніх серцях. Тільки в одномумолитовномунаметіцеркви "Благодать" було роздано понад 3 тисячодиницьрізної літератури Євангельського характеру, дитячих анімаційних книжечок - Біблій, молодіжних Книг Надії і молитвословів, через які Бог може торкнутися сердець тих, хто шукає Його. Так само було зібрано більше сотні молитовних потреб, які,як окремими молитовними групами, так і на спільній молитві,були проголошеніБогу. Протягом підготовки, а такожпід час свята багато служителівз різних церков групами молилися,і Бог відповідав на молитви,даючи гарну погоду, відкриті серця, зцілення фізичних недугів,а також Духовного відродження.

Слава Богу, Він живий і більш ніж реальний, раз таку силу-силенну Його свідків наповнюють різні регіони нашої країни!